Blogger tarafından desteklenmektedir.

18 Ekim 2022 Salı

Uw villa of appartement verkopen in alanya turkije

13:20 - By alanyadaire 0

 

Uw villa of appartement verkopen in alanya turkije

Woning in Turkey verkopen? Turkey Alanya Vip Property helpt bij de verkoop van jouw huis. Samen gaan we voor de beste prijs en voorwaarden – Kopen & Verkopen

Laat ons je huis in Turkije verkopen
Het verkopen van je huis in Turkije moet net als de aankoop een leuk en zorgeloos proces zijn. Bij Spaanse Alanya Vip Property werken we heel hard om ervoor te zorgen dat jouw verkoop soepel verloopt. 

Uw woning in Turkije verkopen

6 1024x614 Uw woning in Turkije verkopen ?   Kopen & Verkopen
Uw woning in Turkije verkopen ?
Vastgoed in Turkije
Uw huis verkopen in Turkije . Wat u moet weten U heeft besloten uw huis in Turkije te verkopen. Een ingrijpende beslissing! Maar laten we beginnen met het benodigde papierwerk.

Welke documenten heeft u nodig om uw onroerend goed in Turkije te verkopen

Hieronder een overzicht van documenten die verplicht zijn om uw onroerend goed te verkopen.

>>Huis verkopen in Alanya

421143549 Uw woning in Turkije verkopen ?   Kopen & Verkopen
Huis verkopen in Alanya

Eigendomsakte van de woning
Een zeer belangrijk document om het eigendom van het onroerend goed te wijzigen in het kadaster. Wanneer er een koper is voor uw huis zal uw advocaat u vragen om een kopie van de eigendomsakte. Let op: een kopie! Het origineel is niet nodig.

De eigendomsakte is belangrijk om een onderhands koopcontract op te stellen. Om belastingen te berekenen en aan te geven. En om de verkoopakte op te stellen.

Tips Huis succesvol verkopen in Turkije

A ) Bewijs van royement van de hypotheek

Als de hypotheek is afgelost, is het voldoende om het document te tonen dat dit bewijst.

Laatst betaalde rekeningen
De verkoper moet kopieën overleggen van de laatst betaalde rekeningen. Denk hierbij aan gas, water, elektra etc. De betalingen moeten up to date zijn om het huis te kunnen verkopen.

Bewoonbaarheidsverklaring
Een document waarin staat dat de woning voldoet aan de bewoonbaarheidsvereisten van de gemeente. Het gemeentehuis geeft deze documenten af aan een bouwer wanneer hij een nieuwbouw afrondt. overnemen als u het niet heeft.

245742403 4983168478378094 5627436364976839205 n 1024x683 Uw woning in Turkije verkopen ?   Kopen & Verkopen
Huis verkopen in Alanya

1 ) Schakel je een verkoopmakelaar in?
2 ) Welke aspecten kun jezelf doen?
3 ) Wat is het verkoopbudget?
4 ) Wie zijn de potentiële kopers?

Uw woning verkopen: wat u moet weten

Dit is dus al het papierwerk dat u nodig heeft om uw woning te verkopen. Maar hoe zit het met de kosten van de verkoop van een woning. Wie betaalt wat? Laten we eens kijken naar

Huis verkopen in Turkije
Je wilt je huis verkopen in Turkije. Het kan een hele opgave zijn om het huis in Turkije te verkopen, maar het kan ook heel snel gaan. Vaak heb je als huisverkoper invloed op de verkoopsnelheid van het huis. Ben jij een huisverkoper die bereid is zelf actie te ondernemen of besteed je dit liever uit? Dit is belangrijk om van te voren te bedenken. Bij het verkopen van het huis komt nogal wat bij kijken.

De beginfase van het huis verkopen
Heb je geïnvesteerd in kwalitatieve foto’s? Het oriëntatieproces van de potentiële kopers begint op het internet. Professionele foto’s spelen hierbij een belangrijke rol. Laat het huis van de beste kant zien en denk na over de juiste hoofdfoto. In de meeste gevallen in dit de voorkant van het huis. Naast de foto’s zijn er meer belangrijke aspecten in de beginfase.
Kosten huis verkopen in Turkije

Huis verkopen in Turkije? Tegen een goede prijs bij Alanya
Huis in Alanya verkopen? Turkije Alanya Vip Property huizen helpt bij de verkoop. Samen gaan we voor de beste prijs en voorwaarden. Neem nu contact op!

2 1 1024x574 Uw woning in Turkije verkopen ?   Kopen & Verkopen
Wat valt er onder de verkoopkosten in Turkije?

Wat valt er onder de verkoopkosten in Turkije?
Vermogensbelasting (Tax): de hoogte van dit bedrag wordt bepaald aan de hand van de waarde van de woning en hoeveel dit is gestegen vanaf de aankoop.

Juridische kosten: gemiddeld 4% van het verkoopbedrag. Dit hangt af met welk advocatenkantoor je werkt en welke diensten je afneemt. Vaak wordt er een minimumbedrag gehanteerd,

1 7 1024x682 Uw woning in Turkije verkopen ?   Kopen & Verkopen
Uw woning in Alanya verkopen

Makelaarscommissie: neem voor meer duidelijkheid over de kosten contact met ons op.

Kosten beëindiging hypotheek: varieert en is afhankelijk van de opgestelde voorwaarden van jouw bank.

We laten je kennismaken met de beste partners waarmee we samenwerken en gezamenlijk helpen wij je tijdens het gehele verkooptraject (zie ook onze services die we je kunnen bieden). We begeleiden je bij elke stap in het proces en hopen dat je de informatie over het kopen en verkopen van een huis in Turkije op onze website nuttig vindt!

Uw woning in Turkije verkopen
Uw woning in Turkije verkopen 

Voor vragen of meer informatie

Als je vragen hebt over het verkopen van een huis, meer specifieke informatie wilt over bijvoorbeeld zaken rondom juridische kwesties en belastingen of als je advies nodig hebt over een stap in het verkoopproces, neem dan nu met ons op door het formulier in te vullen.

We zijn er om je te helpen!

Neem contact met ons op

Telefon : +90 530 547 50 56

E-Mail : alanyavipemlak@gmail.com

WhatsApp : +90 530 547 50 56

Facebook : https://www.facebook.com/HuistekoopinAlanyaTurkije/

Web : https://www.alanya.com.co/verkoop-uw-woning-in-turkije-uw-huis-verkopen-in-alanya.html

Tags:
Subscribe to this Blog via Email :

0 yorum:

Advertise with us

Alanya city guide Advertising on alanya.blog – Alanya city guide Dear advertisers ! We are glad to present you alanya.blog advertising services : Alanya city guide listing advert (standard or fixed), banner advert. For your convenience credit cards and bank transfers are accepted for payment in Euro, dollars and TL . The advertising rates for listings differ due to the flexible discount system we have. Advertise with us
Powered by Blogger.
back to top